TED-talk: the transformative power of classical music

Na een hele dag NLP training was ik wat ‘overprikkeld’; veel mensen, veel informatie en best wat oefeningen. Prima eerste dag overigens. Veel bekende dingen uit de coaching, maar dan net vanuit een andere invalshoek. Ik kijk in ieder geval uit naar dag 2. Daarna met frisse tegenzin door naar de atletiekvereniging voor de laatste loopclinic. Ik ben niet zo’n grote fan van sport of hobby op vrijdagavond, maar kom er altijd weer blij vandaan.

Nu is mijn hoofd heerlijk leeg, maar het ontbreekt mij nu ook aan inspiratie (en motivatie) om iets te schrijven. En wat helpt dan? Het bijna oneindige reservoir aan TED-talks waar o.a. dit pareltje van dirigent Benjamin Zander over de kracht van klassieke muziek te vinden is. Plezierig om te kijken en luisteren, goed voor de ziel.

Site Footer

Sliding Sidebar