Op herhaling

Vandaag hadden we het in de auto, al navigerend langs haarspeldbochten en ravijnen, over twee eerdere blogs. Om het mijn vriendinnen makkelijker te maken hieronder de links. Laatste avond met mijn vriendinnen, dus weinig tijd om te schrijven. Hasta luego España!

This is water
Volgens auteur David Foster Wallace betekent leren denken, dat je bewust controle uitoefent over hoe en wat je denkt en kiest waar je wel of geen aandacht aan besteedt. Anders loop je het risico slaaf te blijven van de overtuiging dat jij de enige unieke persoon in de wereld bent en laat je je uit het veld slaan door kleine onbelangrijke dingen.

 

Vuilniswagens
“Veel mensen zijn als vuilniswagens. Ze rijden rond vol afval, vol frustratie, boosheid en teleurstelling. Terwijl hun berg afval steeds hoger wordt, zoeken ze een plek om het te dumpen.Als je ze de kans geeft, dumpen ze het bij jou. Wanneer iemand zijn afval bij jou probeert kwijt te raken, neem het dan niet persoonlijk. Glimlach, zwaai en ga verder. Je zal er een stuk gelukkiger van worden.”

Site Footer

Sliding Sidebar