Feedback (2)

Ik zit middenin alweer de derde module NLP. Vandaag was een belangrijk deel van de dag ingeruimd voor feedback geven en ontvangen. Dat vindt iedereen van tevoren ongemakkelijk en achteraf heel waardevol. Het leverde in elk geval genoeg food for thought en een vol hoofd op.

Een van mijn eerste blogs ging over het geven van feedback. Die deel ik hier nog een keer, zodat ik mijn hoofd de rest van de avond vrij kan geven. Met dat extra uurtje slaap morgen ben ik dan helemaal uitgerust voor de laatste dag. #zinin.

Cadeautje! Feedback  feedbackLastig om te geven en zo mogelijk nog lastiger om te ontvangen. Feedback gaat over de effectiviteit van je gedrag en geeft je de kans om je functioneren te verbeteren. Je krijgt inzicht in je blinde vlek als je gewezen wordt op gedrag waar je je niet van bewust bent. Toch kan negatieve feedback voelen als een aanval op de persoon.

 

Feedback

Site Footer

Sliding Sidebar