Ziekjes

Ik was gisteren niet gewoon moe, ik was ziek aan het worden. Vanochtend stond ik, na een goede nacht slaap, te tollen op mijn benen. Dat gebeurt mij niet vaak, maar nu ik weer regelmatig in een slecht geventileerd kantoorpand zit ligt de griep op de loer. Gelukkig ben ik (nog) niet echt beroerd en heb ik groot ingeslagen bij de Vitaminstore.

Grappig genoeg zei ik gisteren tegen Marc dat me dat wel lekker leek voor een dag, ‘ziekjes’ zijn. Niet hondsberoerd, maar ook niet goed genoeg om iets anders te doen dan vanuit bed Netflix te kijken. Marc, ongecompliceerd als altijd, begreep niet waarom ik daar ziek voor moest zijn. Als ik de hele dag vanuit bed TV wou kijken kon ik toch ook gewoon een dag vrij plannen? Nee dus, zo werkt dat voor mij niet, want ook vrije dagen dienen nuttig besteed te worden.

Maar zie daar, wens in vervulling: ziekjes. Volgende keer alleen iets specifieker zijn alvorens een wens het universum in te slingeren. Liever niet op een woensdag.

Site Footer

Sliding Sidebar