Brieven

Ach, de vergeten kunst van het brieven schrijven. Nu we elkaar op de hoogte houden via mail, whatsapp en andere berichtendiensten, kunnen we elkaar te pas en te onpas korte berichtjes sturen over wat ons op dat moment bezig houdt. Bijna niemand kan zich de tijd herinneren dat we omvangrijke epistels over onze dagelijkse beslommeringen dichtten naar verre penvrienden.

Letters Live brengt vergeten correspondentie opnieuw onder de aandacht. Door het voorlezen komen de brieven tot leven en krijgen we een klein inkijkje in het leven van de afzender en de geadresseerde. De brief van Sol LeWitt aan Eva Hesse, voorgelezen door Benedict Cumberbatch is natuurlijk geweldig. Onderstaande brief van kunstenaar Kurt Vonnegut aan Xavier High School, gelezen door Ian McKellen is dat ook.

Site Footer

Sliding Sidebar