It’s always better on holiday

Begin dit jaar maakte ik op basis van de thema’s van het coachingwiel een plan voor 2018. Het is inmiddels al bijna maart, wat is er tot nu toe van terecht gekomen? Laat ik het zo zeggen, ik ben goed op weg maar het is zo makkelijk om in oude patronen te vervallen. Qua werk en persoonlijke ontwikkeling heb ik er bewust voor gekozen om niet meer dan drie dagen per week met een adviesklus bezig te zijn. Toch stort ik me er vol overtuiging in en stel ik me zo flexibel op dat het me niet goed lukt de andere dagen te gebruiken voor coachen en schrijven. Wat dat betreft ben ik blij dat ik mijn hele plan op papier heb én gedeeld met Marc, zodat ik mezelf af en toe bij de les kan houden.

Het thema plezier en vrije tijd had ik in het teken van ons gezin gezet. Omdat we zelf een actief leven hebben en onze kinderen steeds fanatieker worden met sport, zijn de avonden en weekenden met zijn vieren steeds schaarser. Daarom is het plannen van quality time een aandachtspunt. Deze week gaan we daar ruimschoots in voorzien. Zoals Franz Ferdinand zingt op onze vaste soundtrack tijdens autovakanties: It’s always better on holiday, So much better on holiday!

Site Footer

Sliding Sidebar