Over deze site: categorieën

Door het dagelijks schrijven begint mijn site behoorlijk uit te dijen. Daarom heb ik de categorieën op mijn site anders ingedeeld. Ik moest zelf ook steeds zoeken en vond de gerelateerde posts niet echt kloppen. Alle posts zijn nu ingedeeld in een van de volgende categorieën:

  1. Loslaten van verwachtingen
  2. Doorbreken van overtuigingen
  3. Ontdekken van je potentieel
  4. Realiseren van je doel

Het gaat erom jezelf en de wereld met nieuwe ogen te zien. 1. en 2. hebben betrekking op denken en voelen (waarbij 1. ontstaat door de buitenwereld en 2.iets is dat binnenin zit), 3.en 4. gaan over doen. Wanneer je je denken verandert, is er een grotere kans dat je doen ook blijvend verandert. Aan de andere kant kun je door te doen, te experimenteren en te leren, ook je denken veranderen.

Binnen de vier categorieën schrijf ik vaak vanuit invalshoeken die mij persoonlijk interesseren. Over sport en talent bijvoorbeeld. Daarnaast schrijf ik af en toe recensies over de boeken die ik lees. Deze zijn in de extra categorie ‘boeken’ te vinden.

Over sport gesproken, ik moet weer terug naar Ajax – Man.United.

Site Footer

Sliding Sidebar