Lessen uit het leger: maak je bed op

Het is een beetje armoe wat schrijven betreft. Ik typ alles op de telefoon omdat het internet niet goed werkt. Dat schiet niet echt op. Bovendien heb ik na drie dagen NLP training een vol en moe (maar #dankbaar) hoofd. Die training vergde afgelopen weekend wel wat kunstgrepen in de thuislogistiek, maar dat was het meer dan waard. NLP sluit goed aan bij de coaching opleiding, maar is praktischer ingestoken en meer gericht op persoonlijke effectiviteit. Ik ben, ondanks het tijdsbeslag, ontzettend blij dat ik me tóch ingeschreven heb. En ik vind het bijzonder om deze reis (want dat is het) te maken met een groep mooie mensen. Dat maakt de reis een stuk lichter.

Voor nu vond ik een mooie speech van admiraal William McRaven: wie de wereld wil veranderen begint met het opmaken van zijn bed. Want wanneer de eerste taak van de dag voltooid is volgen er meer.

Site Footer

Sliding Sidebar