Wandelvergadering

Goed idee: de wandelvergadering. Geen bilateraaltjes meer in zuurstofarme kamertjes of lawaaiige koffiehoeken, maar in de frisse buitenlucht. Dan sla je twee vliegen in één klap. Je werkt aan je gezondheid, want zitten ís het nieuwe roken. Daarnaast brengt beweging in de buitenlucht je denkproces op gang.

Beweging valt vaak als eerste af wanneer je het druk hebt, terwijl je je door een beetje beweging juist fysiek en mentaal sterker gaat voelen. Met een halfuurtje wandelvergaderen heb je meer energie en bereik je meer. We zijn alleen zo gewend om alles zittend te doen, dat het nog best een uitdaging wordt om die patronen te doorbreken. Toch alvast een kleine waarschuwing voor mijn nieuwe (oude) collega’s: zorg voor makkelijke schoenen en een weerbestendige jas. We gaan naar buiten!

Site Footer

Sliding Sidebar