Juist nu

Op deze kerstavond een verhaal over schuld, schaamte en vergeving. Het is 1996 als de 16-jarige IJslandse Thordis Elva een ontluikende tienerliefde beleeft met de 18-jarige Australische uitwisselingsstudent Tom Stranger. Wanneer Tom de dronken Thordis na het kerstfeest op school thuis in haar bed legt, verkracht hij haar. Beide zwijgen jaren over wat er gebeurd is, maar het heeft grote impact op hun leven. Wanneer Thordis na jaren emotioneel de bodem raakt, besluit ze Tom te schrijven. Zo komt een langdurige mailwisseling op gang, die na 8 jaar leidt tot een ontmoeting in Zuid-Afrika. Juist in dat land, waar de helende kracht van vergeving kon leiden tot verzoening, komen slachtoffer en dader oog in oog te staan.

Een krachtig en relevant verhaal, juist nu.

Site Footer

Sliding Sidebar